Velkommen

Vild Bryllupsrejse del. 1 – Edinburgh

FLYSKRÆK OG SHOW FOR 2 MENNESKER I SKOTLAND

D. 27 juli 2019, blev jeg “Fru Talbot”, eller som afrikanerne kalder mig: Mrs. Simon.
Efter brylluppet tog vi på den mest uforglemmelige bryllupsrejse. Denne rejse vil jeg gerne dele med jer.

Vores tur strak sig over 5 uger, hvor vi besøgte Edinburgh i Skotland, Dubai, Kenya, Uganda, Zanzibar og Pemba.
Jeg var ret nervøs til at starte med. Både fordi vi skulle være væk så længe, men også fordi vi skulle til et så anderledes et sted som Afrika. Og vi skulle igennem 10 flyvninger. Jeg er angst for at flyve. Men flyver dog stadig, da frygt ikke skal stoppe mig fra at opleve og gøre de ting jeg vil selv om det ikke altid er nemt.

EDINBURGH
Vores tur til Edinburgh var planlagt i forbindelse med Fringe festivalen.
Fringe festivalen er en festival hvor entertainere, underholder i hele Edinburgh på barer, klubber, teatre og selv på gaden. Omkring 30.000 optrædende og 8.000 forskellige shows.
Simon skulle i løbet af ugen nå at gøre reklame for sig selv og optræde på festivalen. Jeg tog med for at hjælpe til og støtte op, da jeg også er Simons tour manager og co-manager nogen skal jo være voksen herhjemme, samt for at se Skotland for første gang i mit liv.

At starte bryllupsrejsen med en arbejdsuge, er måske ikke enhver kvindes drøm, heller ikke min. Men i vores erhverv er det nu engang sådan livet er. Vores omstændigheder ændrer sig ofte, hvis der pludselig kommer jobs i kalenderen, og det gør der ofte. Det har vi affundet os med. Til gengæld fik jeg lov at se Skotlands natur, hvilket jeg altid har drømt om.

Flyveturen var ikke særlig lang (heldigvis). Men uanset længde, bliver jeg hurtigt utryg. Særligt gør flyets lyde mig nervøs. Vi fandt den bedste løsning på problemet. Vores lyddæmpede høretelefoner gjorde turen langt mere overskuelig. (Ikke en reklame, blot en anbefaling til andre nervøse typer som mig).

Fringe Festivalen gik ikke stille for sig. Simons engelske booker Qasim løb rundt og hjalp Simon med opsætningen af hans shows. Hvilket var nødvendigt, for Simon havde shows næsten hver dag, og han var meget nervøs for hvordan det ville gå, særligt fordi der ingen reklame var lavet på forhånd.

Simons første optræden i Edinburgh

På trods af mange shows, nogle bedre end andre, nåede vi at hygge os med vores ven og komikerkollega Russell Howard. Men kun kort, da Simon havde endnu et lille spot på et show.
Jeg inviterede Russell med til showet, men uanset hvor begejstret Russell var for invitationen, ønskede Simon ikke at han skulle med. Det gjorde ham for nervøs at Russell var der, da han simpelthen ser for meget op til ham, og ikke ville have ham til at se et øveshow, sagde han. Så Russell måtte tage hjem på sit hotelværelse og sove. Simon fik ret dårlig samvittighed efterfølgende. Men jeg synes det var ustyrligt morsomt. Mon nogen har sendt Russell Howard hjem i seng før.. ? Tror kun hans hustru og hans mor har haft den glæde.
På trods af at Simon kom for sent til sit spot og at jeg var fuld, gik det i øvrigt rigtig godt.

Optræden på engelsk for 2 danske publikummer

Han havde et show mere, hvor der kun kom 2 publikummer. Et dansk par der var på rejse i Skotland. Hvilket klart er det mest intime show jeg har været en del af. Men det var utrolig sjovt at Simon skulle lave et engelsk show når kun 2 danskere var mødt op.

Efter dette show, fik Simon promoveret sit show effektivt, og resten af hans shows blev besøgt af 120 mennesker under hvert af hans shows. Han fik masser af grin og ros. Det gav ham blod på tanden for at lave mere.

På trods af at det blev en uge hvor vi løb rundt som hovedløse kyllinger, forsøgte vi at få lidt “ro” på så snart muligheden bød sig. Vi tog ud for at spise med Russell, og tog ind og så ham optræde. Som sædvanlig leverede han et fantastisk show. Jeg kan anbefale at se noget af hans fjol på Youtube eller Netflix.

Russell Howard, mig og Simon

Derudover fik jeg lov at opleve den smukke natur i Skotland, og rent faktisk føle lidt af stemningen ved en bryllupsrejse.
Det kan I læse mere om i næste del af ‘Vild bryllupsrejse Del. 2 – Edinburgh’.

Simon og Qasim i Edinburghs smukke gader

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen