Velkommen

Velkommen

Velkommen til min weblog…

Da jeg var på bryllupsrejse, havde jeg det helt fantastisk med at skrive indlæg på Facebook til min familie og venner, om hvad vi lavede da vi var afsted. Jeg glædede mig til hver gang jeg skulle lægge en ny historie op til dem. De fortalte mig uafhængigt af hinanden, hvor meget de glædede sig til mit næste post, og at de følte de var en del af vores rejse ved at læse mine fortællinger.

Jeg har altid skrevet meget. Særligt dagbøger, små film og da jeg var lille elskede jeg at skrive og tegne tegneserier. At skrive har altid interesseret mig, og jeg hygger mig utrolig meget med det.
Derfor gav det mig blod på tanden, da folk omkring mig begyndte at rose mit skriveri. “Tænk at kunne nyde at skrive, og samtidig glæde andre”, tænkte jeg. Der fik jeg idéen til en blog.

Først ville jeg ikke starte en decideret blog. For det første har bloggere et dårligt ry i de kredse jeg kommer i. Jeg ønsker ikke at blive “shamet” for noget jeg gør af kærlighed. For det andet, ønsker jeg ikke at det kommer til at tage for meget af tiden fra mit skuespil, som er min første prioritet.
Det jeg ønsker, er egentlig bare at skrive de emner ned som falder mig ind, og som trækker mig til tasterne. Jeg kommer ikke til at følge et særligt tema, jeg vil hellere skrive om alt muligt –  spændende oplevelser eller mine tanker om livet og hverdagen.
Jeg ønsker at skrive og forhåbentlig at glæde eller inspirere andre. Uanset hvad, er jeg taknemmelig for at du er kommet her for at læse om hvad jeg har på hjerte.

Følg med i mine eventyr hvis du lyster, du er altid velkommen 🙂

Skriv en kommentar

  • Irene

    Jeg “lyster” da, i den grad, at følge dig i alt! ❤️ Lige fra spændende oplevelser (fx Bryllupsrejsen), til aktuelle emner, som du skriver så hudløst ærligt omkring!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen